Vihdoin ehdin kirjoittaa! Kevät on tullut ja suurimmat kokeetkin on hoidettu=) Luonto antaa niin paljon inspiraatiota käsitöihin ja kaikkeen, joten nyt en malttanut vain harjoitella kokeisiin=) Väsäsin sunnuntaina vanhasta paidastani uuden, tuli ihan ok(vaikka siinä ei ollutkaan mitään ihmeellistä tehtävää, tosin kankaan kanssa tuli pieniä ongelmia kun se oli niin joustavaa) Tekaisin myös eilen í.h.a.n.a.n farkku-laukun vanhasta hameestani! Pidän siitä toosi paljon! Se on vielä ihan vähän kesken "viimeistä silausta" vaille! "Mitä kaikkea voikaan vanhasta loihtia!" Kannattaa kokeilla, sillä se oli todella helppo tehdä, enkä tarvinut muuta kuin vanhan farkkuhameen ja ompelukoneen sekä lankaa:tadaa! Tosin jos haluaa koristella niin silloin tarvitsee tietysti koristeita. Ajattelin laittaa laukkuun koristeeksi nappeja, saas nähdä millainen tulee!(kuva valmiista laukusta tulossa)

 Sangat tein hameen olkaimista.

Mitäs seuraavaksi? Farkkukankaasta jäi vähän, joten siitä olisi kiva tehdä vaikka kännykkäpussi.

 Ihania valkovuokkoja!

Mielessäni "vilisee" jo paljon ideoita, katsotaan miten niitä ehtii toteuttamaan=D! Minulla on laukku täynnä kaikkea pientä materiaalia sekä muutama kassillinen vanhoja vaatteita...ehkä niistä saisi jotain? Nyt kun kesälomakin pian alkaa, niin ehkä on aikaa tehdä enemmän käsitöitä ja siivotakin pitäisi(miten ne kaapit ovat aina niin sekaisin!?)

 Irrotan vanhoista vaatteista kaikkia merkkejä, joita sitten voin ommella uusiin käsitöihin=)

Muuten, tietääkö joku että miten tätä blogin taustaa voi vaihtaa? Siis ei ulkoasua, vaan "taustakuvaa" Siis miten saisin jonkun kuvan tähän taustalle? Toivottavasti joku osaisi vastata! :)

Silja